Sfeervolle groepsaccommodatie in Friesland, Bakkeveen voor 20 -22 personen

In het achterste deel van onze boerderij hebben wij een groepsaccommodatie voor 20 – 22 personen gerealiseerd. Ideaal voor een familieweekend, vriendenweekend of vriendinnenweekend. Onze accommodatie leent zich niet voor studenten/jongeren feesten. U verblijft met elkaar direct aan natuurgebied Het Mandeveld waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen door bos en hei. Binnen 2 km bent u in het gezellige Bakkeveen met winkels, cafés en restaurants.

Op ’t Kroese Beamke is ook een camping gevestigd. U mag met de groep ook gebruik maken van de voorzieningen van de camping. Wellicht is het leuk om met elkaar een potje te voetballen of volleyballen op het speelveld, te poolbiljarten in de kantine of een hengeltje uit te gooien in onze eigen visvijver. Kinderen vinden onze paarden en pony’s, geiten, konijnen en vogels erg leuk. Ze kunnen helpen bij het voeren en verzorgen of een rondje op een van de pony’s te rijden. En natuurlijk kunnen zich heerlijk uitleven op alle speelvoorzieningen van de camping.

De gezellig ingerichte groepsaccommodatie heeft zeven slaapkamers en is volledig ingericht voor 22 personen.

Indeling begane grond

Bij de ingang een ruime hal met kapstok. Daarna komt de keuken, deze is uitgerust met een afwasmachine, oven en magnetron. De keuken loopt over in de eetkamer waar de eettafels en stoelen staan. Daarna een zithoek met smart tv en radio/cd-speler. Er is een badkamer met ligbad, douche en een wastafel. Er zijn apart twee toiletten. Er zijn 2 slaapkamers op de begane grond.  Eén slaapkamer met drie bedden en een wastafel en nog een slaapkamer met twee bedden. De groepsaccommodatie heeft een eigen tuin en terras.

In de inpandig, naastgelegen ruimte kunt u ook nog gebruik maken van meerdere douches en toiletten.

Indeling bovenverdieping

De bovenverdieping heeft vijf ruime slaapkamers en een toilet:

  • Twee slaapkamers met twee bedden.
  • Eén slaapkamer met een stapelbed, drie bedden , met een wastafel.
  • Een slaapkamer met vier bedden met een wastafel.
  • Een slaapkamer met één stapelbed en drie bedden.

De bedden zijn allemaal eenpersoonsbedden. De bedden zijn voorzien van een dekbed en kussen. Een dekbedovertrek, hoeslaken en sloop kan gehuurd worden, maar kan ook zelf meegebracht worden.

Via de terrasdeuren kom je buiten. Hier is een omheind terras met een overkapping en er staan tuinstoelen en tafels.

Reserveer nu Neem contact op