Gezellige activiteiten op Camping It Kroese Beamke in Friesland

Leuke activiteiten in Friesland voor jong en oud

In het hoogseizoen worden er regelmatig diverse activiteiten op de camping in Friesland georganiseerd voor jong en oud. Zoals puzzeltochten, speurtochten, volleybaltoernooien, kaartavonden en muziekavonden.

Een echte Friese belevenis: ringsteken

Wij hebben een aantal Friese paarden die het zeer goed doen voor de paardenwagen. Met hen gaan we jaarlijks ringsteken op de camping. Een prachtig schouwspel vanaf de grond, maar ook leuk om eens een rondje mee te rijden en zelf te proberen de lans door de ring te steken.

U kunt een hengeltje uitwerpen in onze visvijver, jeu-de-boules spelen met de andere gasten of lekker ontspannen bij uw tent , caravan of camper. Misschien vindt u het leuk een kaartje te leggen op een van onze kaartavonden of Bingo te spelen.

Natuurlijk staan wij ook open voor spontane ideeën van onze campinggasten.

De fiets 3-daagse van Bakkeveen

Genaamd ’Beleef de 3-provinciën’ vindt plaats op 29 juni t/m 1 juli 2016. U kunt 3 dagen lang genieten van elke dag een andere provincie De keuze is uit een route van 25, 40 of 60 km te fietsen. ‘s Avonds is er een vrijblijvend, programma. Kosten zijn € 7,50 p.p. Bekijk ons arrangement voor deze fietstocht en leer de mooie, afwisselende omgeving van Bakkeveen en omstreken kennen.

Reserveer nu Neem contact op